Nieuws !

Maandag 3 mei:

De Knutseljuf je weet wel van het boek Fidget-Fun hoorde dat ik een figdet bord spel had gemaakt. Ze vroeg of ze er een knutselspel van mocht maken en zie hier het resultaat. Hou je ook van knutselen en fidget? Hieronder staat een download link om het spel uit te printen zodat je nu ook zelf aan de slag kan. Veel plezier ermee!

https://yoo.rs/gratis-diy-fidgets-bordspel-1619431811.html?Ysid=88861

 

Maandag 19 april:

Aanstaande 30 april komt het boek Fidget fun uit. Het is gemaakt door de knutseljuf en is een musthave voor alle fidgetlovers.

Maak je eigen fidget- en pop-speelgoed met dit boek van De Knutseljuf. Fidgets veroveren de wereld! Toys om zelf te maken en mee te spelen: pop het, speel en have fun. Je ziet ze thuis, op het schoolplein en in de klas. Geef je klasgenoten het nakijken en knutsel de allerleukste fidgets om mee te poppen, knijpen, klikken en friemelen. Fijn om te maken, maar nóg fijner om mee te spelen. Ontdek stap voor stap hoe je elke DIY-fidget maakt, inclusief leuke spelletjes. Een boek vol met supertoffe ideeën voor urenlang pop- & play-plezier.

Ik mag van de uitgever, Luitingh Sijthoff uit Amsterdam, 3 exemplaren weggeven aan mijn volgers ! En hopelijk mag ik ze ook gaan verkopen in mijn webshop. Stay tuned for update's !!

 

Zondag 21 maart:

De eerste dag van de lente ! De sponsoractie Help Diergaarde Blijdorp de winter door is afgelopen. In totaal heb ik 53,50 gedoneerd aan Blijdorp. Ik ben echt supertrots! Ik ben een Blijdorpert!

 

Zondag 7 Maart:

Jeetje wat een aandacht ! Vandaag, ja hoor ook op zondag wordt er gewerkt, is er een kleine reportage gemaakt door AD.nl over Fidgettoysbylotte. 

Als je op onderstaande link klikt kan je de reportage terugkijken!

https://www.ad.nl/video/kanalen/nederlands-nieuws~c400/series/korte-reportage~s908/lotte-verkoopt-friemel-speelgoed-plopgeluid-is-super-fijn~p201976

 

Woensdag 3 maart:

Vandaag ben ik geinterviewd voor een nieuwsitem over fidgettoys bij EditieNL van RTL 4. 's Ochtends kreeg ik via mijn Insta account de vraag van de RTL nieuws redactie of ze me mochten interviewen over fidgettoys en met name de poppits. Alhoewel ik het superspannend vond heb ik het toch gedaan! En echt het was superleuk!

Als je op de eerste link klikt kan je het item terugkijken en op de als je op de tweede link klikt kan je het hele interview teruglezen.

https://rtlnieuws.nl/video/uitzendingen/video/5217695/afl-62

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5217638/fidget-toys-trend-hype-tiktok-pop-it-speelgoed-kinderen

 

Maandag 11 januari:

koningspinguins leggen kopje op elkaar

"Door corona en de daaruit volgende maatregelen is onze dierentuin dit jaar inmiddels drie keer gesloten en konden we een beperkt aantal bezoekers ontvangen tijdens de heropeningen. Het verzorgen van onze unieke dieren en planten gaat echter gewoon door, ook zonder bezoekers en dus zonder inkomsten. Steun is harder nodig dan ooit. Daarbij hebben we jullie als Blijdorperts keihard nodig. Stroop nu de mouwen op en steun jouw favoriete dierentuin."

Deze tekst staat op de site van Diergaarde Blijdorp. Al vanaf dat ik baby was kom ik al in Blijdorp, het is volgens mij de leukste dierentuin van Nederland. Ik ben een echte Blijdorpert daarom ga ik ze helpen!

Vanaf maandag 11 januari tot aan het begin van de lente ga ik 0,50 euro doneren van iedere poppits die ik in mijn webshop verkoop! Op 21 maart ga ik de opbrengst van mijn actie bekend maken en aan Blijdorp geven.

De opbrengst van januari was 26 euro!

Kijk ook eens op www.diergaardeblijdorp.nl , misschien heb jezelf ook nog een leuk idee om Blijdorp te steunen.

 

© 2020 - 2022 Fidget_toys_by_Lotte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel