Alle fidgets op een rij

De Tangle: Was één van de eerste fidget toys en was lange tijd ook de enige die populair werd onder kinderen met bijvoorbeeld autisme. Het zijn schakels van plastic of metaal die je door je vingers kunt laten bewegen. Er zijn ook versies met haren of ribbels voor meer tactiele prikkels.

De Fidget ball: Is zowel een fidget toy als een puzzel. De kleinere balletjes moet je naar de juiste kleur zien te krijgen.

De Simple Dimple: Waarschijnlijk op dit moment de meest populaire fidget. Veel mensen vinden het laten knappen van bubbeltjesplastic rustgevend. Er is nu een sleutelhanger gemaakt waarmee je hier eeuwig mee kan doorgaan. De originele is van Fatbraintoys.

Simpl Dimpl - Best Office & Desk Toys for Ages 3 to 12

De Poppit: Ook bestaan er deze fidget toys, die tegelijkertijd een spelletje zijn. Ze geven ook het gevoel van het spelen met bubbelplastic.

De Bike Chain Key Ring Fidget: Ook wel Flippy Chain genoemd: twee ringen waar twee schakels van een fietsketting aan zitten, zodat ermee gedraaid kan worden.

De Roller chain: Dit zijn zes schakels van een fietsketting aan elkaar die je bijvoorbeeld om het topje van je vinger kunt laten draaien. Dit speeltje is er ook in de vorm van een armband.

De Fidget Dice: Lijkt op de Fidget cube, maar heeft meer zijden en dus meer mogelijkheden. 

De Snapperz: Een knijpfidget met in de midden een zuignapje die je vast en los kan knijpen.

De Fidget Pad: Deze heeft meer de vorm van de console van een spelcomputer en heeft acht verschillende functies.

De Infinity Cube: Kan allerlei kanten op geschoven worden.

De Squeezy: Een soort stressbal maar dan gevuld met plastic balletjes. Je kunt erin knijpen of ze in verschillende vormen manipuleren. Ze zijn er gevuld met grote ballen, met kleine balletjes of met stekels aan de buitenkant.

De Mesh and Marble: Een hele simpele fidget toy is deze knikker in een omhulsel. Je kunt de knikker heen en weer bewegen.

De Gear ring: Is een ring die je gewoon aan je vinger kan dragen. De buitenste randen kunnen rondgedraaid worden en laten ook de tandwieltjes draaien. Hij ziet er industrieel uit en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het nadeel van deze ring is dat je ook betaalt voor zijn looks: hij kost 150 euro!

De Pea Popper: Deze is zo leuk! Als je in dit boontje knijpt komt er erwtje uit met een grappig gezichtje. Er zijn 13 verschillende gezichtjes.

Squishy Oneindige Squeeze Edamame Bean Pea Uitdrukking Keten Sleutel Hanger Ornament Stress

De Watertimer: Ontspannend en ongelooflijk visueel, deze timer van ongeveer een minuut is een geweldig cadeau voor mensen die visueel ingesteld zijn!

Cabilock Vloeibare Beweging Bubbler Timer Zandloper Bubbler Timer Sensorische Speelgoed Sensorische Kalmerende Fidget Speelgoed Voor Sensorische

De Magnetic rings: Een set van drie magnetische ringen waar je oneindig veel trucjes mee kan doen.Met deze geweldige Magnetic Rings Assorti kunnen kinderen van alles doen. Het zijn magnetische ringen, die ontstressend werken door er met je vingers mee te spelen. De ringen zijn in verschillende kleuren en er zijn genoeg tricks en spelletjes mee te spelen, zoals ‘hockey’, ‘biljart’ en zo veel meer.

21 stks Antistress Magnetische Ringen in vrije stijl Magnetische armbandring Rits speelgoed uit Magnetische spellen Ring Rekwisieten Gereedschap Deco

De Wacky Tracks: Deze schakelketting kan in ontelbare vormen buigen. Zoals cijfers, letters, symbolen of zelfs een armband of ketting. Elke ketting is 48 schakels lang en houdt de handen bezig om de zenuwen te kalmeren met eindeloze rimpels. Deze onhandige dingen zijn ontworpen om eenvoudig te zijn, maar toch effectief in het helpen van fidget en het helpen van mensen die proberen om zich te ontdoen van slechte gewoonten zoals roken, nagelbijten en beenschudden.

Emowpe Infinity Cube, 48 Links Decompressie Toy Tracks Snap en Click Fidget Speelgoed voor Stress Relief of Party Bag Filler (willekeurige kleur)

De Mochi's:  De Mochi Fidget is een knijpfidget in meer dan 20 verschillende schattige dieren.

zacht Squishies Squishy Toy Knijpspeeltjes Dieren Series Mini Stress en angst Relief Glitterglans Mochi Voor Kinderen Volwassenen Jongens en meisjes L

De Monkey Noodles: Kleurrijke fidget speelgoed: Stretch, pull, draai, wrap en knijp ze - dan kijken ze stuiteren terug naar hun oude vorm. 6 leuke speeltje in verschillende kleuren in een pak.

Children Adult TPR Rope Decompression Toy Luminous Noodle Stretch String Anti Stress String Fidget Autism Vent Elastic Toys

De Globbles: Deze kleverige ballen kunnen tegen de muur worden gegooid. Wacht tot de bal langzaam valt en begin hem dan op. Als je in de war bent, gooi je de bal naar de deken om te ontspannen. In tegenstelling tot vele andere spanningsafbrekende ballen zijn deze zeer scheurvast en breken ze niet op. Zeker een hit bij je familie, vrienden, jongeren en klasgenoten. Deze modderige speelballen zijn perfect geschikt voor springen, schieten en knijpen.

Sticky Squishy Globbles Speelgoedbal, 4 stuks Sticky Wall Balls stressverminderingsbal, anti-stress speelgoedballen voor kinderen en volwassenen

De Dimple: Kleine vingers kunnen dit speeltje niet weerstaan. De siliconen bubbels zijn ingebouwd in een kunststof frame. Grappig, fascinerend en onmogelijk om weg te leggen. Druk alle bubbels in zodat ze aan de andere kant eruit poppen. Het perfect speelgoed om overal mee te nemen. 

De Digit Dimple: Een grote dimple met cijfers van 1 tot 10 om in te drukken, in het engels en in het spaans. Leuk om te leren tellen in een andere taal.

De Spikey Balls: Knijp fidget ballen met een stekelige buitenkant, in 5 verschillende kleuren,

De Pop Tube's: Je kunt de pop-buizen trekken, klikken, buigen, knallen, drukken. Dit helpt zintuiglijke peuters om zich te kalmeren. Dit is ook zeer nuttig voor autistische kinderen, angstige volwassenen, kinderen met ADHD, een goed speelgoedje om stress te verminderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2022 Fidget_toys_by_Lotte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel